מחפש חוות דעת מומחה אורולוג

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

05/03/2008 | 22:30 | מאת: עמית

לד"ר לין!! אני מחפש חוות דעת מומחה אורולוג ילדים . יש לי כל המסמכים הרפואיים-יש צורך בבדיקה ואח"כ אם יש קייס חוות דעת מומחה. עורך הדין שלי מחפש מומחה בתחום ויתכן שיעביר איליו בהמשך עוד אנשים השאר לי טלפון שלך או ענה לי במייל המופיע פה בבקשה !!

יש כמה אבל אני אענה לזה במייל הפרטי = [email protected]

07/07/2008 | 16:10 | מאת: עו"ד

ד"ר / עו"ד לין שלום רב, אני עו"ד ממשרד עו"ד בתל אביב. הגיע לידינו מקרה שלהלן פרטיו בתמצית - אסיר אחד שביום 04.10.2004 התחיל להתלנון על כאבים ונפיחות באשך שמאלי. החובש הודיע לרופא הכלא בטלפון ולא עשה כלום. יום למחרת נבדק על ידי רופא הכלא שנתן טיפול אנטיביוטי לאחר שחשד ב- אפידידמיטוס. לא חל שיפור והכאבים והנפיחות התחזקו. ביום 10.10.2004 נבדק שוב וניתן לו טיפול אנטיביוטי אחר. לא היה שיפור. ביום 21.10.2004 לא יכל האסיר לסבול את הכאבים יותר והאשך התנפח למימדים עצומים. רק אז נשלח לבית חולים סורוקה שם כרתו לו את האשך השמאלי. מהתייעצות עם אורולוג נמסר לנו כי על הכלא היה להעבירו לבדיקה רפואית מלאה על אתר וכי אם היו עושים את זה היה ניתן להציל את האשך !! אודה להתייחסותך בהקדם ולרבות אם תוכל לתת לנו חוות דעת כזאת, אם בכלל !!

מנהל פורום רפואה ומשפט