קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

20/01/2008 | 11:37 | מאת: מלי

אני סובלת מקוצר נשימה וכאבים בגב בצד שמאל. אני מרגישה שהנשימה שלי היא שטחית ביותר ואין לי מספיק חמצן בריאות. רק אחרי שאני מפהקת שזה גם לא בא לי בקלות משתחרר לי עד לפעם הבאה.אני סובלת מאלרגיה לפריחה של עצי הזית ואבקנים של ברושים. התקופה הזו מתחילה בחודשים מרץ אפריל ואז אני מטופלת במשאף עם סטרואידים. התופעה של חוסר חמצן היא חדשה לי. אודה אם אקבל תשובה בנוגע לצורך שלי לפהק כדי לנשום ואיך ךאני יכולה לטפל אם ע"י תרופה או התעמלות.

20/01/2008 | 13:24 | מאת: דששש

מה קורה????????????????

20/01/2008 | 13:44 | מאת: אר

לדאתי תלכי לרופא...............................................חחחחחחחחחחחחחחחחח...............חחחחחחחחחחחחח..............חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...............חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......................

זה ממש לא קשור לפורום הזה

מנהל פורום רפואה ומשפט