(היפראקוזיס, Hyperacusis)

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

09/10/2007 | 19:21 | מאת: מוני

היי, הנני בן 29, נכה צה"ל, בגין טינטון קבוע בשתי האוזניים, קרוב לחצי שנה יש לי חוסר סבילות לרעש (היפראקוזיס, Hyperacusis). השאלה : האם חוסר סבילות לרעש שייך לטינטון והאם אני יכול לעשות החמרת מצב בעקבות חוסר סבילות לרעש. זאת ועוד, ברצוני לציין כי מרגיש כאבים באוזניים בעת שמיעת רעש וכאבי ראש. כלומר, האם משרד הביטחון יכיר בחוסר סבילות לרעש (היפראקוזיס, Hyperacusis) כמחלה נוספת חוץ מהטנטון. ותודה מראש.

בהחלט אפשר וזה ניתן על ידי פנייה לקצין התגמולים בליווי חוות דעת מתאימה

מנהל פורום רפואה ומשפט