דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

19/09/2007 | 16:30 | מאת: שלמה

רציתי לברר אני סובל מדום נשימה בדרגה קשה. מדובר על כ-10 שנים איני יכול לעבוד מאחר ולא מצליח לקום ימים שלמים.בעבר הייתי עצמאי שעבד משעות הבוקר המוקדמות ועד שעות מאוחרות. כשאני מגיע לועדת רופאים בבטל"מ הם קבעו לי 52% . הבטוח מנהלים מתנהל משפט כבר כמה שנים. שנתיים שילמו אח"כ התנהל עוד פעם משפט ושלמו חצי שנה לאחר מכן אמרו שאני יכול חצי משרה. אני מרגיש חסר אונים. כל המשפחה נפגעה. יש ימים שאני קם אחרי כ-24 שעות של שינה ומרגיש עייף. כמו כן ברצוני לאמר שלפני 10 שנים רכשי מכשיר CPAP שהביאו לי מקנדה ובמשך שנים אני לא מצליח להתרגל אליו. כבר הייתי בתה"ש וניסו להתאים לי דברים חדשים אך עד היום טרם הצליחו. כן עברתי פעמיים נתוחי אף

אתה פשוט זקוק לחוות דעת מקיפה וטובה והמומחה של העניין - בין אם הוא בתל השומר ובין אם הוא בבית החולים מאיר - כדי להביאה לביטוח לאומי להחמרה והכרה בנכות. במידה ויש בעייה - כמובן פתוחה הדרך של המשפט

מנהל פורום רפואה ומשפט