עוד שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

27/08/2007 | 17:11 | מאת: מירי

ברצוני לדעת לאור הנסיבות של מות עובר, שאם אני הולכת למומחה בקשר לחוות דעת בשל רשלנות רפואית, האם יש את הסיכון שאני אשלם סכום גבוה וחוות הדעת תהיה כושלת או לא מספקת דיה? והאם ניתן למצוא רופא מומחה שיבין את הצד שלי ואת עגמת הנפש, הסבל והכאב שעברנו, ויהיה "נחמד"? היכן ניתן למצוא? תודה.

תראי מות עובר זה אחד הנושאים היותר קשים - ובמקרה שלך בייחוד כי ההוכחה אינה ברורה מאידך - ברגע שאת מוכיחה שעובר היה בר חיות - הרי הנזק הוא עצום והפיצויים גם ולכן חוות הדעת של הרופא היא בהתאם - הוא יודע שכתוצאה מחוות הדעת הטובה והמושקעת שלו את תקבלי את מה שאת רוצה את גם חייבת לחשוב ככה - ולקחת את חוות הדעת מהאיש הטוב ביותר מי שצריך להפנות אותך - זה עורך הדין שלך שאת תבחרי לשם כך ( אם את באיזור הצפון אשמח לסייע לך)

מנהל פורום רפואה ומשפט