עישון במקום עבודה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

24/08/2007 | 18:04 | מאת: אורנה 108

אני מחפשת עבודה, ותואם לי ראיון ע"יח חברת השמה במכון(העוסק בתחום ציוד ומיכשור רפואי). הראיון נראה טוב, ומצאתי כן בעיניהם כך נראה. שאלה אחרונה שנשאלה ע"י בעל המקום היתה האם עישון מפריע לי? אמרתי שאני מריחה אותו מקילומטרים. זאת מכיוון שהנ"ל מעשן,והמנהלת הנוספת במכון מכורה לעישון.היא מעשנת במחסן קטן סמוך לעמדת הקבלה בה אני העובדת החדשה אמורה לשבת. כמובן שלא יכולתי להיענות למשרה, למרות שנראיתי להם וההיפך. מיותר לציין שהם מתקשים למצוא עובדת חדשה, לא כל שכן הם מחפשים 2, כך אמרו. והאלה שהיו להם לא היו לשביעות רצונם. מה הפלא? שאלתי - האין זו חוצפה או יותר מכך להטריח אדם להגיע לראיון עבודה מבלי ליידע אותו מראש על נושא העישון. במיוחד כשאין אופציה לעישון מחוץ למכון עצמו? האם אני יכולה לתבוע אותם על עוגמת נפש?

ממש לא הבעייה ועוגמת הנפש היא יותר שלהם שהם לא מוצאים מישהו שיעבוד איתם אבל לטובתם כדאי להם ליידע לגבי העישון להבא

מנהל פורום רפואה ומשפט