אפילפסיה וביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

22/07/2007 | 14:37 | מאת: אלכס

שלום ד"ר רן לין, אבי בן 53 וסובל מהתקפות אפילפטיות פעם בשנתיים-שלוש אשר במהלכן הוא מאבד את הכרתו ורק לאחר כ 3-4 ימים הוא מתאושש. ע"פי צילומי סיטי הכל אצלו נראה תקין. הוא נוטל סוג מסויים של תרופות יום-יום על בסיס קבוע. כמו כן הוא מתלונן מידי פעם על כאבי ראש עזים שתוקפים אותו, כמו מעין סימפטומים לפני התקפה. הוא עובד בתור איש תחזוקה באחד המפעלים התעשיתיים בארץ ושוקל לפרוש על בסיס רפואי דרך ביטוח לאומי. האם יש לו סיכוי לעשות משהו בנידון ואם כן איך מתחילים ? תודה מראש.

ההתחלה היא חוות דעת של הרופא ואחר כך של הרופא התעשיתתי עם זה פונים לביטוח לאומי במצב העניינים הזה נראה לי שכדאי מאוד לפנות יחד עם עורך דין שיוכל להסביר את הדברים נכון

מנהל פורום רפואה ומשפט