מעבר לגלולת דיאנה ללא דימום...

דיון מתוך פורום  זוגיות ומיניות במגזר הדתי

14/02/2012 | 20:36 | מאת: עזית

שלום לך. אני לקחתי עד היום מיקרוגינון שגרמה לי לבעיות פגמינטציה אני מעוניינת לעבור לגלולת דיאנה כדי למנוע את התכהות העור. שאלתי. 1. האם ההרכב זהה ולא תהיה תקופת הסתגלות לגלולה החדשה. 2. האם ניתן לקחת את הדיאנה ברצף (שתי חבילות ללא הפסקה בינהם). 3. מתי לוקחים הגלולה הראשונה ? תודה רבה רבה עזית

15/02/2012 | 21:20 | מאת: יונה

אלו שאלות רפואיות!

שלום לך אינני מוסמכת וגם לא רשאית לתת תשובות או ייעוץ בעניני רפואה או תרופות. אני מצטערת אבל זה בניגוד לחוק אני ממליצה לפנות לרופא/ה נשים בברכה דניאלה

מנהל פורום זוגיות ומיניות במגזר הדתי