צפון

דיון מתוך פורום  זוגיות ומיניות במגזר הדתי

01/01/2012 | 10:26 | מאת: לאלי

אני בת 48 ובעלי יותר מבוגר ממני ב15 שנה היה סובל מחוסר תאי זרע,עברתי כמה הפריות חוץ גופית . העניין שמקימיים יחסי מין אינני מגיעה לאורגזמה ושופך מהר . ואפשר לחשף לרופא בגיל זה האם קיים פתרון אחר .

שלום לך לאלי, תודה עבור פנייתך. אשמח להשתדל לעזור לך בהמשך, אך כרגע על מנת לתת לך תשובה מקצועית ואחראית עלי לקבל הרבה יותר פרטים ורקע. אנא שתפו אותי בהיסטוריה הזוגית שלכם- כמה זמן אתם נשואים? נישואין שניים? או ראשונים? היסטוריה רפואית? האם פניתם אי פעם לייעוץ? עד כמה שתפת את בעלך בתסכולים שלך? איך הוא מגיב? מה היו תוצאות ההפריה חוץ גופית? איך הגבת נפשית לטיפולים אלה? איך הם השפיעו על בעלך ועל יחסיכם? האם בעיית השפיכה מוקדמת תופעה שהופיעה בשנים האחרונות או שקיימת מזמן? אנא חזרי ביתר בהירות על השאלה בסוף פנייתך בענין הרופא. לא הבנתי עד הסוף את כוונותיך. אשמח לעמוד לרשותך. בברכה דניאלה

04/01/2012 | 19:17 | מאת: לאלי

תודה רבה על התשובה ,בקשר לנישואים אלה נישואים ראשוניים , גבר 28 שנים בתחילת דרך נכנסתי להריון טבעי אחרי 10.30 שנים טופלתי אצל רופא פרטי והמליץ להפריה חוץ גופית והצליח נולד בן שני, שוב אחרי שנתיים מהלידה השנייה פניתי לבית חולים ועוד הריון בתאומיים ברוך השם . רציתי לעשות עוד פעם שלישית ואז במרפאת בית החולים שעלה מבדיקת זרע של הבעל אין תאים בכלל א ת רוצה לעשות עוד פעם רק מתורם ואז לא הסכמתי . הסתפקתי במה שיש . אבל יש לציין שהרגשותי מהתחלה שהזקיפה אצלו מהירה ועכשיו יותר גרוע לכן פניתי אליך אם אפשר לקחת טיפול בלי חשיפה לרופא שנית . גם בכל מקרה הוא לא יסכים בגיל זה .

מנהל פורום זוגיות ומיניות במגזר הדתי