אמצעי מניעה ללא הורמונים

דיון מתוך פורום  זוגיות ומיניות במגזר הדתי

07/02/2012 | 01:10 | מאת: הודיה

שלום דניאלה, ניסיתי גלולות "שלי" וגלולת מינס, סבלתי מתופעות לוואי קשות. בעיקר מיגרנות. אני לפני לידה ראשונה ולא יודעת אם התקן מתאים. האם תוכלי להמליץ על אמצעי מניעה נוספים לנשים? אני לא מקבלת מענה מרופאת הנשים, היא עמוסה ולא מקבלת מטופלים לחודשים הקרובים. כמובן שבמקביל מחפשת לעבור לרופאת נשים אחרת. תודה מראש.

תבדקי אופציית הדיאגפרמה מאד מומלץ!!

07/02/2012 | 13:44 | מאת: הודיה

תודה על הענות המהירה האם יש דרך לרכוש בעצמי או שבהכרח יש צורך ברופאת נשים שתוכל להתאים את הגודל? נניח בביגוד אני תמיד המידות הכי קטנות, יש לי מבנה גוף צר. האם אני יכולה פשוט לקנות מידה קטנה בעצמי? האם ניתן לקנות ללא מרשם בבית מרקחת? שוב תודה לך דניאלה.

לא ולא!! את חייבת ללכת לרופא למדידה

מנהל פורום זוגיות ומיניות במגזר הדתי