פצעון בחזה מגרד מדי פעם - אולי bcc

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים

05/06/2016 | 11:40 | מאת: דורי

שלום רב יש לי תקופה כחודש או יותר מעין פצעון מאוד קטן - פחות ממילימטר בחזה בצבע לבן שמדי פעם תחושת גירוד . כשהתחילה התופעה הוא היה כל כך קטן שבקושי מצאתי או הרגשתי אותו- רק גרד לי . בהרגשה אין כמעט מנוס מהצורך לגרד אותו ( האם מזיק ? ) לפי מה שקראתי זה יכול להיות נגע טרום סרטני או bcc . במקרה הנ"ל באיזור החזה בד"כ האם מסירים כירוגית או טיפול לייזר/חנקן או טיפול אחר ? מה זה יכול להיות ומה הטיפול לכך האם יש משחה שיכולה לעזור ?

דורי שלום רב, אין אפשרות להגיע לאבחנה ללא בדיקה. אני ממליצה בחום לפנות לרופא עור באזור מגוריך לצורך אבחנה, ובהתאם לאבחנה יוחלט על הטיפול.

06/06/2016 | 16:47 | מאת: דורי

תודה קבעתי תור לרופא אך אשמח לדעת עד אז 1. במידה וזה ציסטה או דלקת זקיק השיער - מה הטיפול לכך ? 2. במידה וזה נגע bcc או טרום סרטני באיזור החזה האם זה מסוכן הסרה כירוגית ? ויש העדפה לטיפול הסרה בחנקן או לייזר או משחה ? תודה מראש

מנהל פורום טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים