שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים

21/07/2015 | 08:41 | מאת: שאלה

יש לי שאלה הלכתי ל2 רופאים שיסתכלו על הנגע שלי אחד אומר חשוד השני אומר לא חשוד אני לא מבין הרי כשהם מסתכלים על הנגע בדרמוסקופ יש כנראה איזשהו חוקי הבדלה בין נגע סרטני לנגע לא סרטני שלימדו אותם באוניברסיטה אז למה התשובות שלהם שונות או שהם סתם זורקים זה חשוד זה לא

שלום רב, לא ברורה לי שאלתך. בדיקת רופא הינה סובייקטיבית ותלויה בנסיונו ובידע של הרופא. אין לי היכולת לחוות דעה על מקצועיותם וידיעותיהם של רופאים אחרים. בהצלחה ד"ר אבינועם-דר גלית

מנהל פורום טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים