פענוח ספירת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

30/04/2015 | 14:21 | מאת: עדי

שלום, לפני כחודשיים ביתי בת השלוש התעלפה לטעמנו כתוצאה מכך שלא אכלה סדיר אחרי שהיתה חולה מס ימים. בעקבות המקרה ביצענו ספירת דם ונשלחו לבדיקת eeg תוצאות Complete Blood Count WBC 5.76 K/uL RBC 4.81 M/uL HGB 12.7 g/dL HCT 37.3 % MCV 77.5 fL MCH 26.4 pg MCHC 34.0 g/dL PLT 247 K/uL RDW-SD 37.0 fL RDW-CV 13.1 % PDW 14.2 fL MPV 11.3 P-LCR 35.7 % היום שוב חוותה חיוורון אך לא התעלפוות אולם רמת הסוכר שלה (לאחר אכילה) היתה תקינה 99. אשמח לחוות דעת ממה עשוי לנבוע החיוורון.

שלום לפי ספירת הדם לילדה אין המוגלובין נמוך כלומר אין אנמיה או סיבה המטולוגית לחיוורון ממליץ יעוץ עי קרדיולוג ילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים