בת שנה תפקודי כבד לא תקינים ו- APTT גבוה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

21/11/2013 | 12:52 | מאת: אלי

שלום, בהמשך להודעתי הקודמת. התבצעו בדיקות דם נוספות והתגלה כי: PTT SEC 59.2 PTT R 2.04 GOT 59.7 GPT 50.0 כל שאר הבדיקות תקינות. על מה זה יכול להעיד? אני מאוד מאוד מודאגת, אני מאוד אשמח להסבר (יש לנו תור להמטולוגיה בשניידר אבל התור רק בעוד חודש ואני מאוד חוששת בינתיים) תודה, אלי

שלום בדיקת הPTT שהיא אחת מבדיקות הקרישה הבסיסיות אינה תקינה ממליץ לחזור על הבדיקה לעיתים זו בעיה טכנית בלבד במידה והבדיקה אינה תקינה שוב חשוב מאד לבצע בירור קרישה מעמיק רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים