תוצאות בדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

14/12/2011 | 09:08 | מאת: נילי

שלום, ביתי בת השלוש מזה כשבועיים עם חום גבוה צליעה ובלוטות לימפה נפוחות מאוד. לאחר אישפוזים חוזרים היא שוחררה ללא אבחון. בשניידר ביצעו את כל הבדיקות האפשריות, ואז הגיעו התוצאות: anca חיובי, asca שלילי, ebv חיובי , ומיקופלסמה עדיין בעבודה . מה זה אומר??

נילי שלום! חום ובלוטות למפה מוגדלת הם סימנים שכיחים במחלת הנשימה. אשר נגרמת בעיקר ע"י הוירוס EBV .חשוב לבדוק האם הבדיקה החיוסית לEBV היא של נוגדנים מסוג IGM אשר מתאימים לזיהום חדש או מסוג IGG המתאימים לזיהום ישן/קודם. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

17/12/2011 | 23:29 | מאת: נילי

האם מחלה נשימתית ומחלת הנשיקה זה אותו הדבר?? אגב 2 הבדיקות שהזכרת לעיל חיוביות, מה זה אומר?

מנהל פורום בדיקות דם בילדים