בהמשך לתשובתך: POIKILOCYTES - תוצאות משטח דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

15/07/2019 | 00:04 | מאת: גבי

תודה על תשובתך מה- 12.7. אתה מציין ש - POIKILOCYTES יכול להווצר מחוסר ברזל או ויטמין B12, אבל נראה שכל המדדים האלו תקינים אצלה ואף נמצאים בגבול העליון של הנורמה: התוצאה של Fe Iron יצאה 128 (גבול עליון של הנורמה הנו 129) פריטין יצא 29 (גבולות הנורמה הנם 10-120) גם הויטמין B12 יצא תקין 715 (גבולות הנורמה 211-911). בדיקה זו נערכה באוגוסט. האם צריך לבדוק עוד דברים? תודה רבה, גבי.

שלום כן אני חושב שבמצב זה כדאי לפנות להמטולוג ילדים להמשך בירור דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים