ערין נמוכים בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

29/04/2019 | 13:28 | מאת: עדי

בן 3.5, בדיקות דם כלליות מתחיל ברור ירידת אחוזונים משמעותית בגדילה מאז שנולד (עכשיו בשיפור!) ומעקב גדילה בכלל (אחוזון נמוך). בריא. ערכים נמוכים: MONOCYTES % 5.10 % HEMOGLOBIN 11.60 G/DL NRBC 0.00 K/UL NRBC% 0.00 % ערך גבוה: PLATELETS 390.00 K/UL צריך להדאיג או שמדובר בעיקר בחוסר ברזל שדורש טיפול? תודה רבה!

שלום לא מדובר בערכים נמוכים באופן משמעותי לילד בגיל 3.5 שנים לגבי חוסר ברזל ראוי לבדוק את משק הברזל ממש. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים