ירידה בכדוריות דם לבנות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

12/09/2018 | 21:54 | מאת: דגנית

שלום, לבני בן ה-4 התקבלה תוצאה של WBC -5.8 כאשר בכל הבדיקות עד היום הערכים היו בסביבות ה-10+ שאר המדדים פחות או יותר דומים לבעבר. אחוז הנוטרופילים גם הם נמוך יחסית (33%) בנוסף הוא אנמי -הפריטין מאד נמוך וצריך לקחת ברזל. האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא, מה הסיבה לשינוי הזה? תודה

שלום אין קשר בין חסר ברזל לבין שינויים בשורה הלבנה בדיקות הדם הללו עדין בטווח התקין דרור

16/09/2018 | 01:31 | מאת: דגנית

תודה על התשובה. אך מה יכולה להיות הסיבה לירידה בכדוריות הדם הלבנות? והאם יש צורך בבירור נוסף? תודה, דגנית

כן אני בהחלט בעד בירור ע"י המטולוג דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים