ערכי לימפוציטים נמוך משמעותית 8.8 %

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

21/08/2018 | 14:05 | מאת: רון

שלום דרור, בני בן ה-3 וחצי חודשים עשה אתמול בדיקת דם, הערכים הם: NEUTROPHILS abs 0.7 K/ul ערך נורמה מינימלי 1.5 באחוזים 8.8% ערך נורמה מינימלי 30% MONOCYTES abs 0.1 K/ul ערך מינימלי 0.2 התקשרו מהמרפאה לבדיקה חוזרת, אציין שהבדיקה הייתה מהוריד והילד ממש סבל, אשמח לחוות דעת נוספת לפני הבדיקה הנוספת. סה"כ הילד בריא ללא אלרגיות, אוכל טוב ומצב רוח טוב אבצס שחוזר פעם בשבוע בערך באזור פי הטבעת הבדיקות דם נעשו למטרת תוצאות לפני חוות דעת של פרופ' כירורג ילדים

23/08/2018 | 09:04 | מאת: רון

בדיקת דם חוזרת לאחר יומיים הראתה שיפור בשאר הערכים הנמוכים למעט הכי חשוב, שנשאר זהה NEUTROPHILS abs 0.7 K/ul ערך נורמה מינימלי 1.5 אשמח להערכתך

שלום לילד יש ספירת נוטרופילים לא תקינה לאור האבססים ממליץ לפנות ליעוץ המטולוג ילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים