ספירת דם לתינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

08/11/2017 | 19:34 | מאת: אולה

לד''ר שלום, אשמח לקבל חוות דעתך על ערכים לא תקינים בספירת הדם של הבן שלי - בן 9 וחצי חודשים. Hb 9.6 Hct 30.1 Mch 22.1 Mcv 69.2 Mono 1.1 Eos 0.7 Plt 571 האם זה מצביע על אנמיה? האם מחוסר ברזל? מה המשמעות? וכיצד ניתן לטפל? כמובן שנלך לרוםאת הילדים שלו אבל בינתיים ובנוסף אשמח לתגובתך. בברכה, אולה

שלום בהחלט יש אנמיה חשוד בראש ובראשונה לחסר ברזל אבל בהחלט יכול להיות גם סיבות אחרות חשוב לחזור לרופא הילדים לטיפול ומעקב דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים