האם חוקי בארץ ?

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

20/11/2012 | 09:18 | מאת: שואלת

הייתי מעוניינת לעזור לזוג שצריך תרומת ביצית ( שלי ) ופונדקאות ..( אשא את ההיריון ) האם זה חוקי בארץ ? האם יש מרכז שמתווך בין נשים כמוני לבין זוגות שמעוניינים ? אני יודעת שבארץ זה לא נפוץ אבל בחול כן תודה על התשובות

בארץ את יכולה להיות פונדקאית של זוג אך לא לתרום לו את הביצית שלך, הביצית היא של האישה והיא האימא הביולגית. אם היא זקוקה לתרומת ביצית היא תקנה ביצית אך לא מהפונדקאית עצמה. תכתבי את הטלפון שלך או את המייל ונשמח לתת לך את כל הפרטים שאת צריכה. בהצלחה, סיגל גיסין, חיים חדשים- פונדקאות תמר וסיגל

מנהלי פורום פונדקאות בישראל