פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

06/12/2011 | 11:41 | מאת: סיגי

שלום, אני בתת 34 לא יכולה להרות עקב כריתת רחם, יש לי ילד 1 ואני רוצה להשתמש בפונדקאות. מה התהליך? כמה עולה? תודה רבה

סיגי שלום רב, שלב ראשון בתהליך הוא פניה לועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים במשרד הבריאות על מנת לקבל אישור ראשוני מהוועדה. לאחר קבלת האישור יש להתחיל באיתור פונדקאית העונה על הקריטריונים של משרד הבריאות. ניתן לעשות את החיפוש באופן עצמאי או באמצעות מרכז. באשר לעלות מדובר בסכומים הנקבעים במו"מ בין ההורים לפונדקאית. מידע רחב אודות התהליך ושלביו השונים תוכלי למצוא באתר "חיים חדשים - פונדקאות תמר וסיגל" וכמובן באתר משרד הבריאות. אנא צרי קשר לקבלת פרטים נוספים - תמר 052-8885870 להתראות

מנהלי פורום פונדקאות בישראל