מתאימים לפונדקאות ?

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

13/07/2013 | 22:53 | מאת: יולי07

שלום רב, לפני שלוש וחצי שנים ילדתי ילד מקסים ובגלל גרידה שעברתי אחרי הלידה עקב שלייה שנשארה ברחם אני סובלת מהידבקויות- תסמונת אשרמן. אני אחרי 3 הזרעות ו3 Ivf והיסטרוסקופיות לתיקון ההידבקויות כל זה בשנתיים האחרונות. אני נשואה באושר. השאלה שלי האם אנחנו עונים לדרישות ועדת האישורים לצורך פונדקאות בארץ ? איך מתחילים בתהליך ?

13/07/2013 | 23:03 | מאת: סיגל גיסין- חיים חדשים פונדקאות תמר ו

כן אתם מתאימים להליך פונדקאות ותקבלו אישור לעשות הליך פונדקאות בארץ. אתם צריכים בשלב הראשון לפנות לוועדה לנשיאת עוברים לבקש אישור ראשוני להליך, ובשלב השני עליכם לאתר פונדקאית מתאימה. לפרטים נוספים על ההליך אתם יכולים ליצור קשר עם סיגל 0544848477 או תמר 0528885870. בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל