המשך לשאלה- דימום לאחר הוצאת פוליפ מהרחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

03/03/2016 | 16:09 | מאת: דנה

האם יתכן כי דימום מסיבי יותר ממה שהיה בשבוע הראשון, הופיע לאחר שבוע וחצי והיה זה המחזור? כאמור- ההיסטרוסקופיה הניתוחית להסרת הפוליפ בוצעה בדיוק ביום ה-14 לאחר תחילת דימום הוסת, והדימום הנוכחי הופיע 5 ימים לפני מועד הוסת... אם אכן מחזור- האם אני יכולה לנסות להכנס להריון כבר כעת- שבועיים בלבד לאחר ההיסטרוסקופיה הניתוחית? תודה :)

דימום יכול להופיע לאחר היסטרוסוקפיה ניתוחית לפני הזמן אם המנתח לא דיווח על חריגה ניתן לנסות להרות חודש אחרי הניתוח בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית