היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

24/02/2016 | 17:19 | מאת: דנה

שלום רב, עברתי היסטרוספיה ניתוחית להוצאת פוליפ לפני שבוע. שתי שאלות: א. כשנכתב במהלך/סיכום הפעולה כי הרירית מעט מעובה- מה המשמעות? הוצא פוליפ של 1.5 ס"מ. ב. מתי ניתן לנסות ולהכנס להריון? תודה!

רירית מעובה-קרוב לוודאי הזמן במחזור החודשי שבוצעה, בחלקו השני של החודש לגבי הריון אם לא צוין אחרת לאחר הוסת ניתן לנסות להרות בהצלחה,

03/03/2016 | 11:46 | מאת: דנה

האם יתכן כי דימום מסיבי יותר ממה שהיה בשבוע הראשון, הופיע לאחר שבוע וחצי והיה זה המחזור? כאמור- ההיסטרוסקופיה הניתוחית להסרת הפוליפ בוצעה בדיוק ביום ה-14 לאחר תחילת דימום הוסת, והדימום הנוכחי הופיע 5 ימים לפני מועד הוסת... אם אכן מחזור- האם אני יכולה לנסות להכנס להריון כבר כעת- שבועיים בלבד לאחר ההיסטרוסקופיה הניתוחית? תודה :)

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית