שארית שלייה - הסרה בהיסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

31/01/2016 | 09:03 | מאת: Lia

לפני כשבועיים אובחנה אצלי בהיסטרוסקופיה אבחנתית שארית שליה בגודל 1 סמ עקב הפלה טבעית שעברתי לפני חודשיים. נקבע לי תור לעוד 10 ימים להיסטרוסקופיה ניתוחית. שאלותי הן: 1. האם חשוב התיזמון בו נעשה הניתוח\הבדיקה ומדוע יש חשיבות לתיזמון? 2. האם היה ניתן להוציא את השארית בעירות תוך כדי ההיסטרוסקופיה אבחנתית? תודה מראש!

שלום לך, התזמון חשוב בכדי לוודא שאין דימום כבד בעת ההיסטרוסקופיה בחלק מהמקרים ניתן להוציא הממצא עם היסטרוסקופ זעיר ללא הרדמה במרפאה, ממצא של כ-1 ס"מ ניתן במרבית המרים לטיפול בדרך זו אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית