הוצאת פוליפ

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/01/2016 | 23:57 | מאת: רינת

לפני שבועים וחצי הורדתי פוליפ בהיסטרוסקופיה ניתוחית. היה לי דימומים כשבוע וחצי ולפעמים אף מסיבים. לפני יומים שב הדימום וההיתי בטוחה שזה הווסת כי זה התאריך המשןאר בבדיקה הורמנלית זה לא . הדימומים מאז באים והולכים במהלך היום כמה פעמים . מתי הדימום אמור להיפסק? האם תקין שעדין יש דימום ? והאם הניתוח מעקב את הווסת?

רינת שלום, הדימומים הגיוניים בתקופה של החודש אחרי הניתוח לרוב הבעייה מסתדרת במחזור שאחרי, אן ימשכו הדימומים גשי לבדיקה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית