פתיחת חצוצרות

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

01/12/2015 | 19:30 | מאת: אפרת

שלום רב, לפני כשבועיים ביצעתי צילום רחם שבמהלכו פתחו את שתי החצוצרות ונכתב בתשובת הבדיקה כי המעבר הודגם מעבר ופיזור משני הצדדים. ברצוני לדעת האם החסימה יכולה לחזור? במידה וכן אז תוך כמה זמן? במידה ולא אצליח להיכנס להריון עם טיפול פומי האם עליי יהיה לחזור על הצילום רחם? תודה רבה

אפרת שלום, החסימה עלולה לחזור לאחר כ-6 חודשים ולכן יש להגביר הניסיונות להרות בחצי שנה זאת במידה ולאחר חצי שנה לא הרית יש לחזור על צילום הרחם אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית