היסתרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

28/09/2015 | 22:23 | מאת: רינת

ביום שישי האחרון בצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית לחשש לפוליפ שלא נמצא. למחרת התחיל כאב בטן ודימומים שנמשך עד היום .ארבע ימים אחרי האם זה הגוני?

דימומים יכולים להמשך מפר ימים, כאבים צריכים לעבור כעבור 2-3 ימים אם הכאב ללא הטבה ועצמתו כמחזור או יותר או מלווה בהפרשה לא נעימה אני ממליץ לגשת להבדק לשלול זיהום ברחם אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית