היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

12/06/2015 | 14:59 | מאת: מירב

לפני כשבוע וחצי עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית יש לציין שאני כבר 3 ימים ללא דימום השאלה האם ניתן להיכנס למי בריכה ואם לא אז מתי ניתן? ועוד שאלה ביום יומיים האחרונים ממש שורף לי למטה האם יכול להיות קשר בין הפעולה לזה?

מירב שלום, הצירבה בהחלט יכולה להיות קשורה ל]עולה ויש לבררה, גשי מחר לרופא המשפחה לביצוע תרבית שתן, ואם יש גרד לרופא הנשים לקבל טיפול מאתים לגביה בריכה הייתי כעת ממתין לסיום הבירור של הצריבה. רפואה שלמה, ד"ר כהן

14/06/2015 | 06:30 | מאת: מירב

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית