ביקורת אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

03/06/2015 | 11:48 | מאת: מאיה

שלום עברתי היסטרוסקופיה להוצאת שארית שבעה שבועות אחרי גרידה. קיבלתי טיפול הורמונלי למניעת הדבקויות והרופא ביקש שאגיע לביקורת מיד לאחר סיום דימום המחזור הראשון. התור לביקורת נקבע ליום ה9 של המחזור, 5 שבועות ו4 ימים אחרי הפעולה. האם ביום זה ניתן לראות עדיין שהרירית סדירה ולשלול הדבקויות? או שהבדיקה מאוחרת והרירית כבר הספיקה להתעבות? תודה מראש.

היום ה-9 הוא בסדר גמור להערכת הידבקויות, הרירית מתחילה להתעבות רק אחרי הביוץ שהוא לרוב ביום ה-14 ואילך. בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית