הסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

10/05/2015 | 12:28 | מאת: הופ

שלום לפני שבועיים בוצעה כריתה של רירית רחם וצריבת השריר,יש עדיין הפרשות דמיות ומיום אחרי הניתוח יש לי כאבי שרירים חזקים בפרט ברגל ימין, האם זה קשור להרדמה? כמה זמן ההחלמה? תודרבה

שלום לך, הכאבים ברגל הימנית דורשים התייחסות, אני מציע לפנות לרופא/בי"ח בו התבצעה הפעולה ולבדוק שהכל תקין, אנא בצעי זאת ללא דיחוי במידה והכאבים נמשכים או יש נפיחות ברגל הימנית או חום ואודם מקומיים גשי עכשיו למיון נשים /כללי בביה"ח הקרוב למקום מגורייך בברכת בריאות, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית