הידבקויות ברחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/05/2015 | 23:41 | מאת: רותי

ד"ר כהן-אילון שלום אני עתידה לעבור היסטרוסקופיה להפרדת הידבקויות בפעם השנייה. קראתי שיש נשים שההידבקויות חוזרות לאחר הניתוח שוב ושוב. האם יש משהו שמונע את ההידבקויות האלה ? אני חוששת מאוד שאעבור שוב ניתוח והתוצאה תהיה דומה לניתוח הקודם ושוב תחזורנה ההידבקויות תודה

שלום לך, יש כמה דרכים לנסות ולהפחית הישנות ההידבקויות, שימוש בהורמונים, חומרים נגד הידבקויות, זה כמובן תלוי מקרה ולפי נסיונו של המנתח בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית