לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

29/04/2015 | 21:22 | מאת: רותם

שלום דר כהן- איילון אני בת 31 בריאה, נכנסתי להריון טבעי וספונטני ראשון לפני 3 חודשים. עברתי הפלה עם ציטוטק לפני כ-7 שבועות. אחרי הוסת הראשונה לאחר ההפלה הייתי בביקורת אצל טכנאית א.ס ונצפו שאריות קטנות. עברתי היום היסטרוסקופיה אבחנתית ותוך כדי הרופא הוציא שארית בגודל 6 מ"מ והפעולה קצת כאבה (הוא כתב "רזידואה בקוטר 6 מ"מ בדופן אחורית- הוסרה עם היסטרו' אבחנתית). עכשיו יש לי קצת דימום. לאחר מכן הוא אמר שהכל בסדר ולא נשאר יותר כלום להלן האבחנה של הרופא: היסטרוס' אבחנתית תעלה: תקינה חלל: רזידואה בקוטר 6 מ"מ בדופן אחורית- הוסרה עם היסטרו' אבחנתית רירית: תקינה פיות חצוצרות: ניצפו המלצות להמשך טיפול: המשך מעקב רופא מטפל השאלה שלי היא- בהנחה שאני רוצה להרות בהקדם, ושאין לי בעיות פוריות מיוחדות (עד כמה שאני יודעת) האם אני יכולה פשוט להתחיל לנסות במועד ביוץ הקרוב (שבא עוד כ-5 ימים), או עלי עכשיו ללכת לרופא למעקב כי יש עוד דברים לבדוק לאחר ההיסטרוסקופיה? תודה מראש

שלום לך, מקריאת דבריך נראה לי שלאין מניעה מכניסה להריון בהצלחה!!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית