אי קבלת מחזור לרחר היסטרו אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

21/04/2015 | 06:26 | מאת: שרון

שלום, לאחר גרידה ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית בסוף מחזור (25.3).בטיפול נצפתה הצרות הצוואר והוא נפתח על ידי המכשיר. לאחר מכן היו דימומים קלים שנמשכו קרוב לשבועיים ונפסקו רק לאחר מתן כדורים להפסקת דימום. כעת עדיין לא קיבלתי מחזור למרות שחלף למעלה מחודש מתחילת המחזור הקודם. אני רוצה לשוב לטיפולי פוריות. האם אפשר לזרז מחזור או שעלי להמתין? עד כה מחזורים היו סדירים. תודה

שלום לך, הדחיה בוסת נובעת ככל הנראה מלקיחת טיפול הורמונלי יש להמתין עד הגעת הוסת לפני טיפולם למטרת הריון בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית