מחזור לא סדיר אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

13/04/2015 | 15:15 | מאת: רבקה

אני בת 39.5 אמא ל - 5, עברתי גרידה בשבוע 8 (עובר ללא דופק). כחודש לאחר מכן הופיע כאב בבטן התחתונה והיה קצת דימום ממש רק בניגוב נייר אפילו לא על תחבושת הלכתי לרופא נשים אחרי אולטרסאונד שיהיה בסה"כ תקין למעט ציסטה בשחלה ימנית הרופא בדק אותי והחליט שיש לי דלקת באגן ונתן לי אנטיביוטיקה לכמה ימים . ושוב בדיוק כחודש לאחר מכן כלומר חודשיים מהגרידה שוב אותו דבר התחיל בדימום בניגוב ואח"כ בא התקף חזק של כאבים בבטן התחתונה שבעקבותיו הגעתי לחדר מיון נבדקתי ע"י רופאת נשים האולטרסאונד ובדיקה ידנית היו תקינים והיא הפנתה אותי לכירורג שביצע אולטרסאונד נוסף וסי טי בטן וגם הם יצאו תקינים. ועכשיו אתמול שזה שלושה חודשים מיום הגרידה שוב אותו סיפור מתחיל בדימום רק בניגוב מועט ולא על תחבושת. אני מפחדת מהידבקויות של הרחם ו/או מסיבוכים של הגרידה. אני ממש מרגישה שאני משתגעת !!! סליחה על אורך השאלה.

רבקה שלום, יש לבדוק מה מקור הדמום, יש להתחיל בבדיקת אולטרסאונד, לשקול ביצוע בדיקות הורמונליות ואולי היסטרוסקופיה במידת הצורך

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית