אשדוד

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/02/2014 | 18:53 | מאת: תמר

גילו לי פוליפ ברחם יש לי הפניה להיסטורסקופיה אבחנתית באסותא באשדוד זה מוממלץ? איך מסירים אותו? תוך כמה זמן החלמה והאם זה כואב?

שלום רב, היסטרוסקופיה אבחנתית היא פעולה אבחנתית כשמה, מטרתה להשלים האבחנה העולה כחשד לפי בדיקת האולטרסאונד במקרה שלך -פוליפ הטיפול, ברוב המקומות בארץ נעשה עדיין בהרדמה בחדר ניתוח. יש מספר מקומות קטן בהם במרפאתי שבהם ניתן לאבחן ולטפל באותו מעמד במרפאה. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית