אחרי שתי הפלות חוזרות...

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/02/2014 | 06:53 | מאת: ענת

שלום אני בטיפולי IVF עברתי שתי הפלות רצופות בשלבים מוקדמים...לפני טיפול נוסף..לא היפנו אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית ..האם זה בסדר או שעלי לדרוש את הבדיקה????

ענת שלום, אמנם המקובל בארץ הוא לברר לאחר 3 הפלות רצופות אך סביר בעיני לבצע כבר עכשיון הבדיקה ולו מהסיבה שאת עוברת טיפולי IVF שמצדיקים לכשלעצמם ביצוע היסטרוסקופיה. הבדיקה פשוטה וניתנת לביצוע במרפאה בזמן קצר עם תשובה מיידית, בחלק מהמקרים מתגלות פתולוגיות הניתנות לטיפול בו במקום. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית