דימום קל

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

03/02/2014 | 13:12 | מאת: תמר

שלום, אם יש לי מעט מאוד הפרשות חומות בין וסתיות ( בפעם הראשונה שזה קרה הופיע דימום)ונמצא אצלי פוליפ בחלל הרחם, האם חייבים היסטרוסקופיה? אולי אפשר לטפל ע"י הקספרון?- לחלופין זה כל כך לא מהותי בקושי כבר מופרש משהו ויש לי הרגשה שזה יפסיק מאליו. האם עדיין זה מחייב שהפוליפ אחראי על זה ועליי לבצע ניתוח? תודה

תמר שלום, להחלטה האם להסיר פוליפ יש כמה פרמטרים שצריכים להתקיים, ראשית לא ציינת מה גילך? האם את מקבלת וסת סדירה? מה גודל הפוליפ? מה היתה התשובה הפתולוגית בניתוח הקודם? בחלק מהממקרים ניתן לטפל הורמונלית ו/או לעקוב אחרי הפוליפ אבל הניאנסים רבים והפרטים החסרים קריטיים אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית