אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

26/12/2013 | 16:59 | מאת: דנה

שלום דוקטור אני אחרי ציטוטק שלא עזר ואז עשיתי גרידה ועכשיו שבועיים אחרי גרידה נשאר תוכן של 17 ממ הייתי במיון בהמלצת הגניקולוג ושם נאמר שיש גם זרימות דם ושתי ציסטות בשחלה אחת . והרופא אמר שזה יכול לרדת במחזור ואם לא אז אצתרך לעבור היסטרוסקופיה השאלות הן: האם זה יכול ליפול במחזור ? האם יש סיכוי שנפגעתי ברחם מהגרידה ובגלל זה נשאר 17 ממ זה נדיר המצב הזה ? והאם היסטרוסקופיה יכולה לפגוע ברחם ? סליחה על החפירה אבל אני בלחץ מהכל

דנה שלום רב, הייתי ממתין לוסת הקרובה במידה ואינך מדממת באופן כבד, אם הרירית לאחר הוסת עדיין עבה ויש זרימות אין מנוס מהיסטרוסקופיה ההיסטרוסקופיה בטוחה ויעילה יותר בידיים הנכונות מאשר גרידה נוספת במידה ועדיין יש חומר. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית