היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

11/12/2013 | 17:23 | מאת: שרון

שלום, אני 5 שבועות אחרי לידה. לאחר בדיקת רופא ואולטראסאונד התברר שיש לי שארית שלייה ברחם. קיבלתי הפנייה לבית חולים ושם אמרו לי לאחר בדיקות שאני אחזור עוד שבועיים וחצי (אז יעברו חודשיים מהלידה) לאולטראסאונד חוזר ובמידה ועדיין יראו את החתיכה ברחם יוציאו לי אותה בהיסטרוסקופיה ניתוחית. האם זה לא מסוכן שאני אחכה עוד שבועיים וחצי? יש לציין שאני מדממת אך באופן קל.האם כדאי שאני אדרום להוציא אותה מיד? אודה להתייחסות

אם את מדממת כדאי לבצע ההיסטרוסקופיה ללא דיחוי אין טעם לסבול אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית