פוליפ אחרי ציטוטק

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

24/11/2013 | 20:48 | מאת: יערה

לפני חצי שנה עברתי הפלה עם ציטוטק. הרופא בדק ואמר שהכל יצא. היום, אחרי ניסיון אחד עם איקקלומין וניסיון אחד של הזרעה (עם גירוי יתר) שכשלו, ביום ה 15 להזרעה לפני שקיבלתי וסת צפתה טכנאית האולטרסאונד בפוליפ אנדומטריאלי בגודל 17. הרופאה טענה שזה כנראה מההפלה ושצריך לנתח. האם זה הגיוני? איך יכול להיות שבמיליון האולטרסאונדים שעשיתי בחודשים האחרונים לא ראו ממצא כזה ופתאום הוא צץ? האם הפתרון הוא באמת היסטרוסקופיה ניתוחית?

יערה שלום, אכן הסיפור תמוה, יש מקום לברר האם יש פוליפ בבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית, אם יש פוליפ קטן, יתכן וניתן יהי להוציאו במרפאה באותו מעמד ללא צורך בכניסה לחדר ניתוח, הרחבת צוואר והרדמה. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית