וסת אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית+שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

06/11/2020 | 22:57 | מאת: שירלי

בת 28, עברתי הפלה לפני 9 שבועות באמצעות ציטוטק עקב שק הריון ללא עובר. אתמול עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית כדי להוציא שארית. השארית הוצאה בדחיקה ללא שימוש בחשמל. זה היה הריון ראשון שלי ובעקבות לקיחת לטריזול. יש לי שחלות פולציסטיות. הפסקתי גלולות לפני שנה וחצי והביוץ היחידי בתקופה זו היה באמצעות הלטריזול. מתי הכי מוקדם שאוכל לקחת כדורים כדי שיהיה וסת כדי שאוכל לקחת לטרזול? ללא כדורים, אני לא מקבלת וסת.

חודש אחרי ההיסטרוסקופיה אלא אם קיבלת הנחיות אחרות מהמנתח. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית