דימום והתכווצויות אחרי הסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

29/09/2020 | 12:58 | מאת: יעלה

שלום בת 63. בגלל כאבים בבטן התחתונה והפרשות וגילוי פוליפ שגודלו 2 סמ ערכתי הסטרוסקופיה שבמהלכו הוציאו את הפוליפ דגימת רירית הרחם ופאפ. הניתוח היה לפני 5 ימים ועדיין יש לי הפרשות דימום לא חזק והתכווצויות מציקות בבטן התחתונה. מיד לאחר התכווצות יש דימום והפרשות מוגברות. שאלתי היא האם התופעות האלה שכיחות ומתי עלי לפנות לרופא המנתח. תודה על התשובה

התופעות שכיחות אם ימשכו מעבר לשבועיים יש היוועץ במנתח, כמו כן במידה ועולה החום או מופיעים כאבים גם אז להיוועץ מידית במנתח

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית