מחזור לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

31/08/2020 | 18:23 | מאת: מאי

שלום רב,אשמח לעזרה עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית ב 17/6 במהלכה הוצאו 3פוליפים. הדימום נמשך עד 11/7 ולאחר מכן עד היום לא קיבלתי מחזור

לא ציינת בת כמה את? באיזו אינדיקציה הניתוח בוצע? דימומים? פיריון? חשד לממאירות? האם את נוטלת גלולות /הורמונים? חידשת הטיפול אחרי הניתוח?

05/09/2020 | 21:27 | מאת: מאי

בת 40, עשיתי את הניתוח בעקבות דימומים במהלך החודש והוצאו בניתוח שלושה פוליפים שהיו תקינים נעשתה הרחבה לצוואר הרחם בבדיקה אחרי נאמר שהכל תקין והכל זאת מאז לא קיבלתי מחזור(אין חשש להריון) לא נוטלת גלולות/הורמונים

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית