אלפא סקופ

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

28/12/2012 | 15:21 | מאת: רינה

הופניתי להיסטרוסקופיה ניתוחית עקב פוליפ בגודל 10 מ"מ ברחם. הרופא המליץ על שיטה מתקדמת בשם אלפא סקופ. התוכל להסביר במה החידוש והאם תמליץ על שיטה זו? אני בת 65, ובעברי אין הסטוריה של פוליפים.

רינה שלום, השיטה בה משתמשים באלפה סקופ נקראית SEE & TREAT בשיטה זאת, מתבצעת היסטרוסקופיה אבחנתית וטיפולית באותה העת במרפאה ללא הרדמה וללא כניסה לחדר ניתוח. יש להביא בחשבון שלא כל מטופלת מתאימה לשיטת טיפול זאת, נשים שלא דימומו מס' שנים, חדירה לחלל הרחם ללא הכנה מתאימה עשויה להיות לא נעימה, ולא תמיד ניתן לסיים הפעולה באותה הפגישה. אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית