שאריות לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

29/04/2020 | 13:11 | מאת: אנונימית

שלום רב, לצערי חוויתי הפלה טבעית בשבוע 8 כשמרבית שק ההריון נפלט. במיון איכילוב נתנו לי ציטוטק כי ראו שארית של 3ס"מ על 1.5 נטלתי ציטוטק, היום עברו 9 ימים מאז הנטילה, הלכתי לבדיקת אולטרסאונד במרפאה בקהילה ועדיין יש לי שארית של 17 מ"מ. הפנו אותי חזרה למיון. במיון נתנו לי מנה שניה של ציטוטק 800 מ"ג, לאחר שנצפתה שארית של 18 מ"מ. כרגע עברו 24 שעות מנטילת המנה השניה והיה לי דימום קל מאוד, במידה והציטוטק לא עובד במנה הזאת, האם יש אפשרות לאור הממצאים לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית ללא הרדמה בשיטת see and treat? אני מפחדת מהרדמה כללית ומנסה ממש להימנע

כדאי להמתין לווסת הקרובה, יתכן והשארית תפלט במהלכה, במידה ועדיין תמצא שארית יתכן וניתן להוציאה ללא הרדמה או בהרדמה מקומית . בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית