ממצא ברירית אחרי ציטוטק

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

21/03/2020 | 16:14 | מאת: שירן

עברתי הפלה עם ציטוטק בשבוע 7 בעקבות איבוד דופק. מאז לסירוגין מדממת לא רצוף עד ששבוע שעבר קיבלתי מחזור. נבדקתי במיון נשים ביום השלישי ואז נאמר לי שיש ברירית ממצא אקוגני 1 ס"מ (פוליפ?). האם זה אומר שנשארו שאריות מההפלה או שפוליפ לא קשור? נשלחתי להיסטרוסקופיה אבחנתית, האם באבחנתית ניתן להוציא אותו או שאני אצטרך ניתוחית? אני במצב בעייתי אל מול שירותי הרפואה שנסגרים כרגע ובלחץ.

יתכן ומדובר בשארית, יש מרפאות המאפשרות הוצאת הממצא במעמד האבחנה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית