שגשוג יתר של הורמונים

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/09/2012 | 05:00 | מאת: תמר

שלום רב, אני בת 50. לפני כחודש וחצי ביצעתי בדיקת היהיסטרוסקופיה בעקבות כאבי בטן תחתונה ודימומים , התוצאה מורה על שגשוג יתר של הורמונים. אשמח לקבל פרטים ברורים יותר אודות התופעה. תודה ושנה טובה

שלום רב, התופעה שכיחה בגיל המעבר, יש 4 סוגים פתלוגיים של שגשוג יתר, כאשר יש המלצה בחלק מהמקרים להוציא את הרחם ובחלק אפשרי טיפול תרופתי. בהצלחה, אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית