האם לעשות גם אבלציה?

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/09/2019 | 01:01 | מאת: איש

אשתי צריכה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית לכריתת פוליפ ברחם . הפוליפ התגלה באולטרסאונד שנערך על מנת לברר ירידה ברמת ההומוגלובין שנלוו אליו דימומים מוגברים במהלך המחזורים האחרונים. השאלה היא מדוע לעשות אבלציה, כפי שהמליץ הרופא המנתח (לא מתוכננים ילדים נוספים), אם בכל מקרה הוצאת הפוליפ אמורה לפתור את הבעייה.

מבלי לדעת את גילה של אשתך, סוג הלידות שעברה, ואופי הדימום ותגובתו בעבר להורמונים לא אוכל לחוות דעה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית